Donderdag 18 juni 10.00 - 10.45 uur met klantcase Eosta

Webinar software robots in de foodsector

Wil je graag weten hoe software robots in de foodsector toegepast worden? En hoe foodbedrijven daarmee kosten besparen en risico’s beperken?Dan nodigt Thysia je graag uit voor een online event dat het in samenwerking met UiPath (marktleider in Robotic Process Automation) organiseert.

Volgers van het webinar worden geïnformeerd over de toepassingsmogelijkheden van software robots in de foodsector. "Software robots zijn virtuele medewerkers die helpen bij saaie en repetitieve werkzaamheden. Daardoor kun je sneller en zonder fouten werken en kunnen de medewerkers zich richten op andere zaken. Daar wordt iedereen blij van", aldus Luc Meijs van Thysia.

Thysia geeft samen met het innovatieve bio-AGF bedrijf Eosta een presentatie over de toepassing van software robots binnen hun organisatie. Het webinar is op donderdag 18 juni van 10:00 tot 10:45. Je kunt je via deze link gratis registreren en daar vind je ook het volledige programma:


Voor meer informatie:
Luc Meijs
Thysia
076-5218846
marketing@thysia.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.