Sarco Packaging Benelux-agent van ProBand banderolleermachines

Vanaf heden vertegenwoordigt Sarco Packaging het Benelux-agentschap voor de ProBand banderolleermachines en de bijbehorende verpakkingsmaterialen. "Een zeer welkome aanvulling op de huidige productrange die perfect past bij de visie: een klant compleet te ontzorgen", aldus het bedrijf. 


André Vois van ProBand samen met Ronald Veuger van Sarco Packaging

"Flexibiliteit in het verwisselen van verschillende breedtes banderollen en het snelwisselframe is een heel belangrijk element" 
In januari jl. lanceerde het Duitse project Service & Produktion, onder leiding van André Vois, de ProBand V-1000 banderolleermachine. Een machine waarmee een grote verscheidenheid aan producten van een banderol voorzien kan worden. Van producten uit de AGF-branche tot papier, linnengoed of een set verzorgingsproducten. Een 2.0-versie waar André, door zijn achtergrond in de banderolleerbranche, belangrijke technische aspecten verbeterde in vergelijking met het bestaande aanbod. Directeur Sarco Packaging, Jaap van der Sar: "Er is zó goed over deze machine nagedacht, waardoor deze heel breed en gemakkelijk inzetbaar is. Vol enthousiasme en vertrouwen zullen we deze machine, maar ook het bijbehorende materiaal verder in de markt gaan zetten."

"Flexibiliteit is een heel belangrijk element. In een handomdraai kunnen banderollen met een breedte tussen de 20 en 60 millimeter verwisseld worden. De sluittechniek op basis van het ultrasoon lassen van de banderollen maakt het verwerken van papier gemakkelijk. Ook is er de keuze voor kunststof band, een combinatie van papier en kunststof of schuim dat rekbaar blijft wanneer gewenst. Dankzij het innovatieve snelwisselframe kan de ProBand V-1000 à la minuut worden aangepast op het formaat van een product waardoor niet voor elk product (groot, klein, vierkant of rond) een andere machine nodig is."

"Er is geen speciale aansluiting nodig om te banderolleren"
"En er zijn nog meer voordelen." Jaap: "De ProBand V-1000 is een standalone apparaat dat zonder het gebruik van lucht functioneert. Er is dus geen speciale aansluiting nodig om te banderolleren. Daarnaast is het display voorzien van universele symbolen waardoor iedere werknemer, onafhankelijk van taal, de machine kan bedienen."

"Het feit dat het product zo doordacht is dat we onze klanten tot in de puntjes kunnen ontzorgen maakt het plaatje compleet!"
"Bent u op zoek naar een vol-automaat om continu door te produceren, dan is dat ook geen probleem. Sarco Packaging heeft de tools en de mensen in huis om een volautomatisch-systeem te realiseren." Met gepaste trots sluit Van der Sar af: "In de combinatie machine en verpakkingsmaterialen hebben we veel ervaring. Het feit dat het product zo doordacht is dat we onze klanten tot in de puntjes kunnen ontzorgen maakt het plaatje compleet!"

Voor meer informatie:
Ronald Veuger
Sarco Packaging
+31 (0)6 - 25 147 539
+31 (0)418 – 56 25 53
www.sarcopackaging.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven