Hazera introduceert nieuw uienras 37-117

"Hazera zoekt constant naar verbeteringen en optimalisatie van haar producten. Door middel van onze veredelingsactiviteiten proberen we nieuwe rassen te ontwikkelen die inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten", aldus het bedrijf. 

"Het veredelen is een langdurig en complex proces en we zijn dan ook bijzonder trots dat we een nieuw ras aan u mogen voorstellen", zegt Hazera. "Sinds dit jaar hebben we in het segment gele ui op grotere schaal het ras 37- 117 uitgezet in de praktijk. Het ras is in de eindfase van introductie en we hopen spoedig de naam van deze nieuwe topper van Hazera met u te kunnen delen."

"37- 117 is een ras met zeer goede bewaareigenschappen en is geschikt voor de zeer lange bewaring. Naast belangrijke eigenschappen zoals een goede huidvastheid en hardheid, heeft 37- 117 ook een goede kilo opbrengst en is iets vroeger dan Dormo. Dit ras geeft u als teler veel flexibiliteit om voor het beste rendement te gaan. Ook voor 37- 117 geldt de gouden combinatie; opbrengst en kwaliteit", besluit Hazera. 

Voor meer informatie:
Hazera 
info@hazera.nl  
www.hazera.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.