27 augustus en 2 september: Harvest Event

De corona-maatregelen hebben wereldwijd grote impact op vakbeurzen en bijeenkomsten. Veiligheid en bescherming voor bezoekers en standhouders is namelijk niet te garanderen. Daarom vaart Tolsma-Grisnich een eigen ‘beurskoers’.

De internationale beurskalender staat door Covid-19 in een compleet ander daglicht. Sommige beurzen bieden een online alternatief. Dat is een leuke oplossing, maar dit volstaat niet voor Tolsma-Grisnich. “Daarom zoeken wij naar creatieve oplossingen om onze (potentiële) klanten te ontmoeten en te voorzien van advies, trends en ontwikkelingen”, aldus Dim Jan de Visser van Tolsma-Grisnich. “Wij onderscheiden ons door persoonlijk contact. Daarom doen wij ook in deze tijd ons uiterste best deze kwaliteit te waarborgen.”

Kleinschalig
Uit eigen onderzoek van Tolsma-Grisnich blijkt dat de klanten een voorkeur hebben voor kleinschalige evenementen met een persoonlijk contactmoment. Daar gaat Tolsma-Grisnich gehoor aan geven. Om die reden slaan Tolsma-Grisnich en Grimme de handen ineen en komen naar de telers toe met het ‘Harvest Event’. Persoonlijk contact op ‘gepaste’ afstand, dat staat centraal. “Wij hebben daarvoor een interactief programma samengesteld dat gericht is op hoogwaardige kennisoverdracht over de oogst, het inschuren én vernieuwende bewaartechniek. Uiteraard zijn onze technische specialisten aanwezig om u te adviseren over actuele ontwikkelingen”, aldus Visser.

Het ‘Harvest Event’ vindt op twee locaties plaats:

  • 27 augustus in Biddinghuizen
  • 2 september in Reusel

Het middagvullend programma start om 13:00 uur en wordt rond 16:30 uur afgesloten met een gezellige nazit. Daartussen is het een aaneenschakeling van presentaties, demonstraties en rondleidingen.

Aanmelden
In verband met corona-maatregelen is het aantal deelnemers beperkt. Aanmelden is daarom verplicht. Klik hier om aan te melden. 

Voor meer informatie:
Tolsma-Grisnich
Fabrieksweg 7
8304 AT Emmeloord
T: +31 (0)527 63 64 65
info@tolsma.com   
www.tolsma.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.