Groei Chinese tuinbouwexport jaagt vraag naar netzakken aan

Netzakken behoren tot de populairste verpakkingen in de agrarische sector. Ze zijn in vele verschillende varianten verkrijgbaar en geschikt voor diverse toepassingen. Nu de technologie zich steeds verder ontwikkelt, nemen ook de kwaliteit en functionaliteit ervan toe. De groei van de Chinese tuinbouwexport is een grote aanjager van de toenemende vraag naar netzakken. 

Faciliteit waar de netzakken worden geproduceerd.

"We produceren netzakken in diverse maten evenals kartonnen verpakkingsproducten. De netzakken worden veelal gebruikt voor de export van knoflook, uien en haardhout naar Europa en de VS. Er zijn veel fabrikanten van netzakken op de markt, maar ons product is sterk, licht, flexibel en soepel en biedt een effectieve bescherming aan het verpakte product gedurende het transport. Ze zijn ook de meest praktische oplossing," aldus Chen van Fullway.  

Laadperron voor netzakken

De afgelopen jaren zijn de prijzen van deze netzakken gestegen. Dit komt enerzijds omdat de kostprijs van de grondstoffen hoger is geworden en anderzijds omdat klanten bewuster bezig zijn met de esthetische aspecten van de verpakking. De waarde van tuinbouwproducten zit hem niet alleen in de voedingswaarde, maar ook in de externe kwaliteit, waardoor klanten hun vrienden en familie fraai ogend fruit kunnen geven tijdens feestdagen. Deze kleurrijke netzakken geven de verpakking een feestelijke uitstraling en ook daarom zijn de prijzen gestegen. 

Op de vraag wat voor netzak men het best kan kiezen, antwoordt Chen dat dit afhangt van wat er in verpakt wordt. "High end-klanten kiezen de mooiste netzakken om hun product nog beter tot zijn recht te laten komen, terwijl groothandelaren doorgaans voor de meest standaard netzakken kiezen."

Voor meer informatie: 
Ms. Chen
Fullway
Tel.: +86 185 5371 2417 
WhatsApp: +86 185 5371 2417 
fwa@fullwaygroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven