Maarten Leune gestart als commercieel manager Hoopman Machines

Sinds 1 september is Maarten Leune werkzaam als commercieel manager bij Hoopman Machines b.v. Hij is hier verantwoordelijk voor de sales en marketing van Holaras-machines en maakt deel uit van het managementteam. Onder de merknaam Holaras worden machines geproduceerd en verkocht voor de veehouderij, akkerbouw, uienverwerking, biogas installaties en infratechniek.

"Als professioneel en betrouwbaar merk in de gehele agrarische branche heeft Holaras de ambities om zich verder te professionaliseren en internationaal te groeien. De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in optimalisatie van productieprocessen en kwaliteitsverbetering van de diverse machinesoorten", aldus het bedrijf. 

Maarten heeft na het afronden van zijn agrarische en commerciële studie ervaring opgedaan bij agrarische machineproducenten Kuhn en Agrifac. Daarnaast heeft hij samen met zijn vader nog een akkerbouwbedrijf.

Maarten ziet deze nieuwe functie als een mooie uitdaging waarin hij zijn opgedane kennis en ervaring kan gaan toepassen. ‘’Holaras is een toonaangevende speler op het gebied van machines binnen de agrarische en industriële branche. Ik wil graag mijn kennis en kunde delen met het zeer enthousiaste team binnen Holaras en gezamenlijk het gehele merk naar een nog hoger niveau tillen’’.

Voor meer informatie:
Hoopman Machines
+31)543 466224
info@holaras.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.