MotracLinde opent nieuwe vestiging in Venlo

MotracLinde heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Tasmanweg 6 in Venlo op het bedrijventerrein Trade Port West. "Venlo is een logistieke hotspot in Nederland en is dus een zeer geschikte locatie om klanten en de groeiende markt in het zuiden beter en klantgerichter van dienst te kunnen zijn", aldus het bedrijf. 

Deze nieuwe vestiging in Venlo is de vierde MotracLinde locatie in Nederland en het gehele totaalpakket zal hier aangeboden worden. Bedrijven kunnen hier niet alleen terecht voor de aankoop van nieuwe Linde heftrucks en magazijntrucks (reachtrucks, orderpickers, etc.), maar ook voor gebruikte heftrucks, verhuur en service.

Vierde vestiging in Nederland
MotracLinde heeft met de opening van de locatie in Venlo nu 4 vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor staat in Almere. Daarnaast is er een vestiging in Zwijndrecht van waaruit de verkoop- en serviceactiviteiten voor de regio Rijnmond verzorgd worden.

Het Used Equipment Center in Apeldoorn richt zich op de verkoop van gebruikte Linde heftrucks en magazijntrucks. Maar ook op tweedehands voorzetapparatuur.

Voor meer informatie:
MotracLinde
Tasmanweg 6
5928 LH Venlo
088 - 73 77 800
info@motraclinde.nl 
www.motraclinde.nl  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.