Nieuwe lintenprinter bereikt snelheid van 1000 mm per seconde

De Lintenprinter is een heavy duty-oplossing die werd ontwikkeld in samenwerking met Videojet en naadloos is toe te passen in combinatie met de Baxmatic, Propak Rolverpakker en verschillende ERP-systemen. De machine is eenvoudig te installeren, bedienen en onderhouden en garandeert maximale flexibiliteit en traceerbaarheid.

De snelle thermische printer levert superieure prestaties en een consistent kwalitatief printresultaat. Hij werd ontworpen voor zwaar gebruik met een minimum aan slijtageonderdelen die eenvoudig te vervangen zijn, waardoor de uptime wordt verbeterd. Het gepatenteerde, elektronische airless-printsysteem en de lintdoorvoer kunnen een snelheid bereiken tot wel 1000mm per seconde met een doorvoer van 700 ppm. De printkop is beschikbaar in breedtes van 53mm tot 107mm afhankelijk van de specifieke behoeften van de gebruiker.

 


Kwaliteitsborging
De Lintenprinter is uitgerust met een ingebouwd controlesysteem voor de codes, waarmee verspilling en herbewerking worden voorkomen. Door gebruik te maken van standaardinstellingen kan een consistente kwaliteit van de codes worden gewaarborgd. Problemen met leesbaarheid of noodzakelijk onderhoud van de printer worden eveneens snel gedetecteerd.

Uptime maximaliseren
Dankzij de airless-technologie wordt de levensduur van de printkop gemaximaliseerd waarmee kosten worden bespaard en de uitvaltijd tot een minimum beperkt blijft. Met een capaciteit tot 1.200m lint en een variëteit aan lintbesparingsstanden wordt de tijd tussen het verwisselen van het lint tot een maximum verlengd. De baanbrekende eenvoudige manier waarop de cassette kan worden vervangen, maakt een snelle wisseling van lint mogelijk waarmee de uptime wordt verhoogd.

Voor meer informatie: 
Eqraft
Tel: +31 527 256 130
Email: info@eqraft.com  
www.eqraft.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven