Eerst zaaien, dan oogsten

Flinke rassenuitbreiding op www.uienzaadonline.nl

Na het succes van het afgelopen jaar kunnen Nederlandse telers ook voor het aankomende seizoen hun uienzaden inkopen via www.uienzaadonline.nl, een initiatief van Waterman Onions uit Emmeloord. Nieuw is een flinke uitbreiding van het aantal rassen.

“We hebben ons voor het eerst actief begeven binnen de markt van uienzaden,” zegt inkoper Nathan Rommens. “En met succes. Daarom is het assortiment nu ook uitgebreid en bieden we louter de allerbeste rassen die door onze leveranciers geproduceerd worden.”

Een teler uit het hoge Noorden geeft aan blij te zijn met de nieuwe samenwerking: ‘’Het gemak is voor mij de grootste plus. De zaden worden snel geleverd en de service en kwaliteit is gewoon goed. Deze webshop is er om een eerlijke prijs aan ons als teler te bieden. Dit initiatief steun ik van harte en daarom koop ik bij uienzaadonline.nl’’

Nathan: “Dergelijke terugkoppelingen doen ons goed. We zijn trots en blij dat we ons hierdoor in de hele keten bevinden en zo een bijdrage leveren aan een (nog) betere kwaliteit van de Nederlandse ui. Met deze extra tak van sport is Waterman Onions namelijk een allround partij waar op vele vlakken mee samengewerkt kan worden. Een partij met kennis van zaken over de gehele keten. Een partij die eenvoudig staat voor kennis, kunde en kwaliteit. We bieden volledige transparantie, net als scherpe prijzen. Daarnaast krijgen de telers tot slot toegang tot ons brede netwerk.”

Voor meer informatie:
Nathan Rommens / Jelmer Elzinga 
Uienzaadonline.nl 
Mob: +31(0) 6 30 00 27 12 / +31(0) 6 82 53 72 93 
nathan@waterman-onions.nl / jelmer@waterman-onions.nl  
www.uienzaadonline.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven