Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee nieuwe bandlossers voor Van den Berge Handelsonderneming

Onlangs mocht Van der Peet twee nieuwe bandlossers afleveren bij Van den Berge Handelsonderneming in Kruiningen. Het bedrijf is specialist in het sorteren en verpakken van verse landbouwproducten, waaronder uien, knolselderij, wortelen, rode bieten en pastinaak.

Eigen wagenpark
Het transport van de landbouwproducten regelt Van den Berge zelf in samenwerking met huistransporteur Van Houte Transport BV. Het bedrijf heeft een eigen wagenpark. Dat bestaat onder meer uit een aantal bandlossers van Van der Peet. Hiermee vervoert Van den Berge de producten van de boer naar de fabriek in Kruiningen. Met een aantal koeltrailers gaan de dagverse producten vervolgens naar klanten in heel Nederland.

Bandlossers optimaal geschikt gemaakt
De twee nieuwe bandlossers zijn optimaal uitgevoerd om uien, wortelen en knolselderij te vervoeren en te lossen. Aanpassingen door Van der Peet, zijn onder meer:

  • een bredere transportband waardoor er een bredere uitloop is. Daardoor is de trailer beter te lossen met grotere producten;
    een hangende tunnel waardoor producten niet achter de tunnelpoten blijven steken en een vrije “uitloop” op de transportband gerealiseerd wordt;
  • een trommelmotor met frequentieregelaar voor de aandrijving van de transportband. De frequentie van de trommelmotor is ook op afstand instelbaar met een losse (externe) frequentieregelaar;
  • een grote ventilator aan binnenkant van het kopschot. Deze houdt de ruim 55 kuub product in de bandlosser in perfecte conditie.
    De drie-assige trailer met een koppelingsdruk van 15 ton is uitgevoerd met twee liftassen. Daardoor is de rolweerstand bij leeg rijden minimaal, wat uiteraard brandstof bespaart.

De bandlossers hebben tot slot gladde wanden uit één stuk. Daardoor komt de full colour reclame op de wanden nog beter tot z'n recht.

Voor meer informatie:
H.W. van der Peet 
Transportweg 64
2421 LS Nieuwkoop
+31(0)172 579 318
info@vanderpeet.nl    
www.vanderpeet.nl 

Voor meer informatie:
Van den Berge Handelsonderneming
Oomshoekseweg 4
4416 RG Kruiningen
0113-383310
info@vanden-berge.nl 
www.vanden-berge.nl 
 

Publicatiedatum: