Morning Kiss Organic

VS: Biologische aardappelen en uien feel-good keuze voor de feestdagen

Met een kwaliteitsvolle oogst van biologische aardappelen en uien voegt Morning Kiss Organic een gezond aspect aan de broodnodige comfortkokerij van dit jaar toe. Terwijl de pandemie voortduurt, speelt voeding een grotere rol dan ooit in het feestgevoel van de kerstdagen die zich zullen afspelen in kleinere kring en die meer gepland zijn rond veiligheid dan om vrolijkheid. Veel gezinnen, die voorheen met de feestdagen uit eten gingen, zullen nu kiezen voor een zelfbereid feestmaal thuis. Tot de seizoensproducten behoren vooral ook aardappelen en uien.

Het kiezen van bio-producten draagt bij aan de gezondheid, omdat studies aantonen dat bio-voedingsmiddelen hogere gehaltes aan vitaminen, mineralen en antioxidanten bevatten, die allemaal zeer gewild zijn in het huidige gezondheidsbewuste klimaat.

Foto: Jaina Cipriano

Morning Kiss Organic is bereid om kwaliteitsaardappelen en -uien te verpakken volgens de specificaties van de retailer, inclusief zakken van drie, vier en vijf pond. Retailpromotiemogelijkheden zijn er in overvloed met deze items. Dit seizoen komt de oogst van biologische aardappelen van de oostkust, onder andere van teeltbedrijven in Massachusetts, Maine en Prince Edward Island.

Michael Guptill van Morning Kiss Organic: "Nu is het tijd om thuis te blijven en te genieten van hartige soepen, stoofschotels en bijgerechten; het kiezen voor Morning Kiss Organic aardappelen en uien verhoogt de gezondheidsvoordelen van alle gangen en is ook een feel-good keuze voor het milieu. Wij zijn er trots op om een uitzonderlijk bio-gewas aan te bieden en verheugen ons op samenwerking met detailhandelaren om aardappelen en uien bij families in New England en daarbuiten op tafel te zetten."

Het is ook een gezonde keuze binnen een evenwichtig eetpatroon: aardappelen bevatten geen vet, natrium of cholesterol. De aardappelen, die met de schil worden geconsumeerd, bieden een grote dosis vitamine C en kalium en zijn een goede bron van vitamine B6, vezels, magnesium en anti-oxidanten. Uien voegen smaak toe aan gerechten zonder toevoeging van zout of suiker. Ze zijn ook laag in calorieën en bevatten goede hoeveelheden vezels en foliumzuur. 

Zoals met alle Morning Kiss Organic-producten zijn aardappelen en uien beschikbaar in een reeks aanpasbare formaten en worden ze verpakt volgens de specificaties van de retailer.

Voor meer informatie:
Morning Kiss Organic
+1 (617) 884-8685  
www.morningkissorganic.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven