Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prijswinnaars gouden kaart actie bekend

"Vanwege de beperkende coronamaatregelen kunnen de accountmanagers u minder bezoeken voor uitleg over de rassen", aldus De Groot en Slot. Daarom heeft De Groot en Slot afgelopen najaar de rassenbrochure naar alle uientelers per post verstuurd. Met behulp van de rassenbrochure en telefonisch overleg kunt u op deze manier een goede rassenkeuze maken. Tevens is er een bijzondere actie aan verbonden. Bij vijf willekeurige rassenbrochures is een gouden kaart toegevoegd. Deze gouden kaart is uienzaad waard. Omdat we sinds vorig jaar in een 'anderhalvemetersamenleving' leven, is de te winnen prijs 1,5 hectare uienzaad.

De afgelopen periode hebben drie winnaars zich gemeld met een gouden kaart. De prijswinnaars zijn: Bart Smeets (links op de foto) uit Hunsel, Maikel Roost (rechts op de foto) uit Hunsel en de heer Hommes uit Pieterburen. "Wij feliciteren de prijswinnaars met hun gouden kaart en de 1,5 hectare uienzaad", aldus het bedrijf. 

"Er zijn momenteel nog twee gouden kaarten in omloop. Bent u misschien ook één van de winnaars? Kijk dan snel in de rassenbrochure en meldt u alsnog aan bij een van onze accountmanagers. De actie loopt nog t/m 31 januari 2021."

Voor meer informatie:    
De Groot en Slot
1720 AA Broek op Langedijk
0226 33 12 00
info@degrootenslot.nl      
www.degrootenslot.nl    

Publicatiedatum: