Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Binnenkort nieuwe online AGF-marktplaats in Nederland: TradingAGF

Tholen - Na het Spaanse Fruitobox is straks ook de Nederlandse groenten- en fruitbranche een online marktplaats rijker. Het platform genaamd TradingAGF zal voor de Nederlandse groenten en fruit handelaar moeten fungeren als extensie voor haar in- en verkoopnetwerk. Zo kunnen bedrijven eigen producten op de site te koop aanbieden om zo hun afzet te verhogen, maar is het ook mogelijk om op zoek te gaan naar interessante deals van bedrijven die producten op het platform aanbieden. Oftewel een online marktplaats waar vraag en aanbod samen komen. Het platform is gericht op handelaren, kwekers en grootverbruikers en focust zich volledig op de dagelijkse vershandel binnen de aardappel, groenten en fruit branche. Non-food artikelen zullen dus niet op het platform mogen worden aangeboden.

Het platform brengt vraag en aanbod samen door de match tussen koper en verkoper te faciliteren. Dit wordt gedaan op basis van het principe dat vertrouwen, transparantie en gemak voor de gebruiker van het platform het einddoel is. Om deze reden zal het platform dan ook kosteloos te gebruiken zijn. Het aanmaken van een gebruikersaccount is voldoende om te kunnen beginnen met handelen. Door middel van een bel- en mailknop is het mogelijk contact op te nemen met het bedrijf dat de advertentie geplaatst heeft. De transactie wordt dus niet door het platform gefaciliteerd wat TradingAGF in staat stelt geen enkele transactie- of commissiekosten te rekenen.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de bouw van de marktplaats. Verwacht wordt dat de site dit voorjaar nog operatief zal zijn. www.tradingagf.nl 

Voor meer informatie:
Carlo de Mooy
TradingAGF
0620111268
info@tradingagf.nl 
www.tradingagf.nl 

Publicatiedatum: