Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wim Jacobs: "in 2021 de Profix AGF Software geografisch uitbreiden naar België"

Overname Profix IT Solutions door Ultima BV

Ultima BV, de IT groep onder leiding van CEO Wim Jacobs, heeft op 31 december 2020 de PROFIX IT solutions BV aandelen overgenomen van Erik De Klerk. Profix IT Solutions BV is al 32 jaar een sterke speler in de AGF softwaremarkt in Nederland. Branchekennis, flexibiliteit, maatwerk, support en connectiviteit hebben geleid tot een grote klantenkring (import, export, groothandel, horeca en vollegrondsgroenten).



Het Profix-management zal verder inzetten op de uitbouw van de Profix AGF Software oplossing. Er zal, naast de reeds uitgebreide bestaande mogelijkheden, verder geïnvesteerd worden in nieuwe modules. Wim wil in 2021 Profix AGF Software geografisch uitbreiden naar België, het Profix team heeft daar alvast een vliegende start genomen, zo staan de eerste pilootprojecten reeds in de steigers.

"Samen met de 5 andere ICT bedrijven van de groep: Netflow IT, Accel, (beiden managed IT service providers met 75fte’s), Xenius (datacenter/hosting, domeinnamen), NetVoIP (B2B cloud telecom oplossingen), Divergent Software (Platform voor document management en financiële reporting), en nu ook Profix AGF Software, zetten we zo verder in als ICT en cloudprovider voor de bedrijfswereld met oplossingen op maat, die morgen ook nog werken. Terwijl de bedrijven zich concentreren op hun bedrijf, leveren wij slimme en veilige automatiseringsoplossingen", besluit Wim Jacobs

Voor meer informatie:
Wim Jacobs
Profix IT Solutions
NL +31 76 201 1402 
BE +32 3 246 20 01
wim@profix-it.nl  
www.profix-it.nl 

Publicatiedatum: