Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Hoe Frukar met behulp van SubsidyCloud kon innoveren en verduurzamen

Frukar is een bekende naam binnen de groente- en fruitdistributie en zorgt al meer dan 25 jaar voor producten uit landen met de beste oogst. Het bedrijf is al sinds 2014 klant bij SubsidyCloud en heeft verschillende subsidies ontvangen.

Koenraad Luijendijk, Financial controller bij Frukar, licht in dit interview zijn ervaringen met het subsidieplatform SubsidyCloud toe: “De subsidies zijn verstrekt voor verschillende projecten, zoals het plaatsen van zonnepanelen die ruim 240 megawatt per jaar aan energie opleveren en het installeren van een duurzame koelcel. De zonnepanelen werden in 2017 geplaatst, de koelcel was al 5 of 6 jaar geleden. De subsidies heb ik in samenwerking met Bastiaan en Jan-Willem van SubsidyCloud aangevraagd. Ik kende Bastiaan al wat langer en heb hem toen voor deze projecten benaderd. Ik heb deze samenwerking als zeer prettig ervaren. De adviseurs zijn zeer kundig, ze wisten waar ze mee bezig waren en hadden veel kennis in de branche zodat ze gelijk wisten waar ze moesten zijn. Ook is het heel plezierig dat dingen direct uit handen werden genomen en gelijk geregeld werden. Het team van SubsidyCloud heeft echt de know-how. Wij van Frukar hebben verstand van groenten en fruit, SubsidyCloud heeft verstand van subsidies.” 

Op de vraag of Frukar nog mooie toekomstplannen heeft qua projecten en subsidies liet Koenraad weten: “Op dit moment nog niet, we zijn een handelsbedrijf en hebben dus niet zo snel een nieuw project klaarliggen. Maar wie weet in de toekomst, bijvoorbeeld met een nieuwe koelinstallatie, een duurzaam of milieuvriendelijk project. De subsidiemogelijkheden zijn eindeloos.”

Wil jij ook subsidie aanvragen met behulp van de experts van SubsidyCloud? Klik dan hier. Of ben je benieuwd naar meer succesverhalen in de Agri & Food branche? Klik dan hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven