Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dewulf:

"Nieuwe opties maken MH 24x-stortbunkers nog meer inzetbaar"

Dewulf heeft enkele nieuwe opties beschikbaar gemaakt voor zijn MH 24x-reeks stortbunkers. Deze nieuwe opties zijn een centrale uitloop, een presentatieband voor de uitvoering met 2 units en een grotere tussenruimte tussen de PU-spiraalrollen (tot 70 mm). Die opties verhogen verder de inzetbaarheid van deze stortbunkers en beantwoorden aan de meest recente marktvraag.



Grotere flexibiliteit in de plaatsing van de MH 24x dankzij een centrale uitloop
De MH 24x is vanaf nu standaard te configureren met een centrale uitloop van de productstroom, als alternatief voor de traditionele zij-afvoer. De centrale uitloop voert het product midden achter de
machine af. Dit verhoogt gevoelig de capaciteit en geeft meer flexibiliteit in de plaatsing van de stortbunker aan het begin van de inschuurlijn.

"Nog efficiëntere reiniging en dosering op MH 24x met 2 units dankzij een presentatieband"
Als de MH 24x met 2 units vooral wordt gebruikt in zware grond of met lange producten, dan is de optionele presentatieband een goede keuze. De presentatieband bevindt zich voor de eerste
rollenunit en zorgt voor een meer gelijkmatige spreiding van het product. "Zo kan zelfs in moeilijke omstandigheden een optimale reiniging en dosering worden bereikt", legt Dewulf uit. 



"Eenvoudig voorsorteren met PU-spiraalrollen op de MH 24x dankzij tussenruimte tot 70 mm"
De PU-spiraalrollen van de MH 24x’s 2e unit beschikken nu standaard over een grotere tussenruimte tussen de rollen van tot wel 70 mm. Hierdoor kan men eenvoudiger voorsorteren met die rollenunit. Deze grotere tussenruimte is beschikbaar op alle MH 24x - 2 units, waarvan de tweede unit met Clean-Boost (met 6 of 7 rollen) is uitgerust. Het totale bereik van deze rollenunit is zo 20% groter geworden en bedraagt nu tussen 5 – 70 mm.



"Met de revolutionaire Clean-Boost-technologie van Dewulf kan de snelheid van de elektrisch aangedreven PU-spiraalrollen op een MH 24x kortstondig sterk worden verhoogd om ze te ontdoen van aanklevende grond. Zo wordt de reinigingscapaciteit steeds optimaal gehouden", besluit Dewulf. 

Voor meer informatie:
Dewulf
Moorseelsesteenweg 20
BE – 8800 Roeselare
T: +32 51 20 58 71
www.dewulfgroup.com    

Publicatiedatum: