Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie winnaars op kennismakingsevent voor robotbouwers en investeerders

Twee dagen lang kregen investeerders afgelopen maand de kans kennis te maken  met robotbouwers. In totaal waren tijdens het online evenement 'Pitch your Robot, Find your Investor' 25 robotpitches, 50 pitches en 50 investeerders te zien. Ook werd er een winnaar gekozen. Dat werd het Nederlandse AgXeed met innovatieve autonome landbouwvoertuigen. Ook Faromatics en Honey.AI vielen in de prijzen.

Het doel van het agROBOfood evenement was om bedrijven uit het MKB de oplossingen, die zij voor de agrovoedingssector hebben ontwikkeld, te laten presenteren aan investeerders, zodat zij financiering kunnen krijgen om hun werk voort te zetten.

De winnaars ontvangen prijzen om hen te helpen hun oplossingen te verbeteren zoals: 2,5€ K door Kubota, toelating tot Computer Vision Summer School door Wageningen University & Research, Senior Tech Panel van Wageningen Universiteit en Research om de robot oplossing te evalueren en een uitnodiging voor het accelerator programma van Wageningen Universiteit en Research.

Het agROBOfood-evenement "Pitch your Robot, Find your Investor" vond plaats op 10 en 11 februari 2021. Wageningen University & Research is coördinator van dit Europese programma. Op 1 maart 2021 is de 2e Open Call voor Innovatie Experimenten via agROBOfood van start gegaan, lees hier meer.

Het project is gefinancierd door het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie in het kader van subsidieovereenkomst nr. 825395

 

Publicatiedatum: