Pieter-Jan Klerk, AAproTec:

"Overal waar een deur staat, kunnen wij voor een oplossing zorgen"

Tholen - Snelheid, dat is een belangrijke vereiste als er wat loos is met je deur. Door hier op in te spelen is AAproTec uit Goes in tien jaar tijd hard gegroeid. De specialist in bedrijfsdeuren, garagedeuren, brandwerende en automatische deuren is in 2009 gestart en telt inmiddels ruim 25 medewerkers. 

"Wij streven altijd op de dag van de storing ter plaatse te zijn en de klant ook binnen die dag te vertellen wat er aan de hand is, wat het gaat kosten en wanneer we de storingen, schades of defecten aan de bestaande deuren kunnen repareren", vertelt vertegenwoordiger Pieter-Jan Klerk. "Overal waar een bedrijfsdeur nodig is, kunnen wij voor een oplossing zorgen, waarbij we rekening houden met de veiligheid, snelheid, gebruiksgemak en brandgevoeligheid.” 

Zeeland, Zuid-Holland, West-Brabant
De eerste jaren lag het werkgebied van AAproTec vooral in Zeeland. "Onze klanten hebben 1 uur aanrijtijd vanaf onze vestiging. Die lokale aanwezigheid was onze kracht. Onze servicegerichte instelling sloeg aan bij tal van Zeeuwse bedrijven, ook in de AGF-sector. Zo verzorgen we al sinds jaar en dag het onderhoud van de deuren bij onder andere Kloosterboer, LambWeston en McCain", vertelt Pieter-Jan. "Sinds 2020 richten we ons vanuit Barendrecht tevens op de bedrijven in Zuid-Holland en West-Brabant. 

"Ons voordeel is dat we niet gebonden zijn aan een merk. We werken dagelijks met alle merken en type deuren, of het nu gaat om een koeldeur, snelroldeur of overheaddeur. Daardoor beschikken onze monteurs over veel kennis om de installaties te repareren of aan te passen. Dat scheelt, als een monteur niet eerst moet gaan uitzoeken hoe een bepaalde deur werkt. Bovendien kunnen we een klant echt gericht helpen, in plaats van stomweg wat aan te bieden", vertelt Pieter-Jan. 

Gevraagd naar het onderscheidend vermogen van het bedrijf, antwoordt de vertegenwoordiger: "Onze klanten waarderen het dat we een platte organisatie zijn. Als mensen bellen, gaan we het regelen. En we hanteren vaste, overzichtelijke tarieven. Daarnaast denken we met onze klanten mee in het preventieve onderhoud, en eventuele verbeteringen om tot een zo laag mogelijke cost of ownership te komen. Al met al kunnen we wel stellen dat onze service in een behoefte voorziet. De omzet groeit jaarlijks met 30 tot 35%." 

Snelroldeur met luchtgordijn
Energiezuinigheid is in de deurenwereld een belangrijke trend. "Zo leveren we een nieuwe overheaddeur met een hele lage U-waarde. Dat betekent dat deze deur het minste warmte doorlaat van de deuren in de markt met deze afmeting. Verder heeft onze fabrikant onlangs een snelroldeur ontwikkeld met een luchtgordijn, zodat de temperatuur aan beide kanten van de cel constant blijft."

De hele deurenadministratie is digitaal te raadplegen. "Elke deur heeft een uniek ID-nummer, dus we weten van elke deur de hele historie. Klanten kunnen inloggen op een portal om inzicht te krijgen in de service. Storingen melden, keuringsrapporten downloaden kan dus allemaal digitaal gebeuren. Zeker voor bedrijven met meerdere deuren is het ideaal om inzicht in het deurenpark te houden!"

Voor meer informatie:
Pieter-Jan Klerk
AAproTec
Columbusweg 29
4462 HA Goes
+31(0)113 20 20 49
verkoop@aaprotec.nl
www.aaprotec.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven