Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landbouw Vakbeurs Groningen Outdoor op 30 juni, 1 & 2 juli

Afgelopen dinsdag heeft de Rijksoverheid haar Openingsplan gepresenteerd (zie www.rijksoverheid.nl/openingsplan) tijdens de persconferentie.

Volgens dat plan zijn mogen de doorstroomlocaties buiten vanaf 11 mei weer open. Een beurs als de Landbouw Vakbeurs Groningen Outdoor is sprake van een doorstroomlocatie.

Daarvoor gaan vanaf 26 april de horeca-terrassen en de detailhandel weer open. In stap 4, vanaf 16 juni worden er weer grootschaligere evenementen toegestaan.

"Dat het niet altijd gepland kan worden weten wij onderhand wel. Maar vanaf 11 mei zou een buitenbeurs mogelijk zijn. De Landbouw Vakbeurs Groningen Outdoor begint op 30 juni. Dit is ca 7 weken later, dus al zou het allemaal minder snel gaan, wij hebben een ruime speling van 7 weken", aldus de organisatie. 

Al met al, de Landbouw Vakbeurs Groningen Outdoor 2021 vindt gewoon plaats op de geplande datum van 30 juni en 1 & 2 juli.

Klik hier voor het inschrijfformulier en hier voor meer informatie over de beurs

Publicatiedatum: