Teler/verlader uit Idaho breidt jaarrond uienprogramma's uit

Het in Idaho Falls (VS) gevestigde Eagle Eye Produce, een teler/verlader van aardappelen, uien, watermeloenen en andere groenten, heeft zijn jaarrond uienprogramma's uitgebreid met Central Produce Distribution uit Payette.

Lance Poole van Eagle Eye Produce: "Deze uitbreiding stelt ons in staat onze uienteelt-, verpakkings- en verladingscapaciteiten enorm te versterken. Het sluit aan bij onze algemene missie om de voorkeurspartner van onze klanten te zijn met slimme, gecontroleerde teelt via diversificatie naar belangrijke geografische locaties, versterking van ons aanbod en groei van onze jaarrond uienprogramma's."

Central Produce Distribution bestaat uit familiebedrijven, waaronder WBH Farms uit Nyssa en Starr Island Farms uit Ontario, die een sterk erfgoed en tientallen jaren ervaring hebben met het telen en verladen van uien in West-Idaho en Oost-Oregon.

Ray Burzota van Central Produce: "Eagle Eye Produce heeft een grote naam en reputatie opgebouwd in de aardappel- en uienmarkt. Zij brengen de afzet- en marketingexpertise mee die goed aansluit bij onze decennialange ervaring met het verpakken, telen en verladen van uien en aardappelen van hoge kwaliteit. We zijn optimistisch over wat de toekomst ons zal brengen en we kijken uit naar een geweldig eerste seizoen." 

Randy Bowns van WBH Farms: "Als familiebedrijf zijn we onder de indruk van het feit dat Eagle Eye Produce als een familiebedrijf draait. Ze werken hard en zijn bereid te helpen waar nodig om ervoor te zorgen dat we beiden de vruchten van onze arbeid kunnen plukken. We zijn blij om met Eagle Eye Produce samen te werken en we denken dat het onze bedrijven verder vooruit zal helpen." 

Van links naar rechts: Randy Bowns van WBH Farms, Ray Burzota van Central Produce Distribution, Lance Poole van Eagle Eye Produce

Met deze uitbreiding stapt Austin Wagstaff, voorheen van Central Produce, in een nieuwe rol voor Eagle Eye Produce als verkoper en voor telerrelaties. Wagstaff behaalde zijn diploma in landbouwbedrijfskunde aan de Utah State University. Daarna ging hij aan de slag bij Central Produce en WBH Farms, waar hij vier jaar bleef. Wagstaff groeide op met werken voor het familiebedrijf van zijn familie en heeft verschillende functies bekleed, van voedingsveiligheid, transport en telerrelaties tot sales en marketing.

Wagstaff: "We zijn onder de indruk van de reputatie die Eagle Eye Produce heeft bij zijn telers, medewerkers en partners. We delen dezelfde visie en sterke waarden en ik kijk ernaar uit om dit programma nog verder uit te breiden."

Voor meer informatie:
Dallin Klingler
Eagle Eye Produce
+1 208 813 1454
dallink@eagleeyeproduce.com 
www.EagleEyeProduce.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven