Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouwproject voor TSG gaat van start

Nu de omgevingsvergunning is verleend, kan de start van de nieuwsbouw voor Techno Service ‘s-Gravenpolder (TSG) officieel beginnen. Met als startsein een feestelijke eerste paal. RoosRos Architecten Goes heeft voor dit bedrijf de nieuwbouw ontworpen en uitgewerkt.



Op een markante showkavel in de Smokkelhoek, zichtbaar vanaf de Rijksweg A58, verrijst het nieuwe kantoor en loods van TSG. "Een eerste aanleiding tot het lijnenspel was de situering van de kavel ten opzichte van de aanliggende Kloosterweg, vanwaar de kavel wordt ontsloten. Het kantoorgedeelte staat evenwijdig aan de Rijksweg en de bedrijfshal staat met een lichte hoekverdraaiing niet recht achter het kantoor maar loodrecht op de Kloosterweg. Zo opent het gebouw zich aan de Kloosterweg middels een tussenlid: een perfecte plek voor de hoofdentree. Bezoek en personeel worden ontvangen in een grote open centrale hal waaraan diverse ruimten gelegen zijn", meldt de architect. Een witte aluminium band over een afstand van 40 meter zorgt voor een kloeke uitstraling aan de buitenzijde richting de A58. Details in de bedrijfskleur oranje zorgen voor een grote opvalwaarde. Een champagnekleurige staalplaat wordt gebruikt als invulling van het witte lijnenspel."

Techno Service ‘s-Gravenpolder is opgericht in 1979. TSG is specialist op het gebied van industriële automatisering en besturingstechniek met name in de agrarische sector.

Voor meer informatie:
TSG
Jan-Willem Pieper
+31 (0)113 312020
info@tsg.nl 
www.tsg.nl 

Publicatiedatum: