Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Handel Groeit gestart met een eigen logistieke leerlijn

Handel Groeit wil eraan bijdragen dat de Groothandel in Groenten en Fruit een aantrekkelijke branche is om in te werken. De toekomst van de branche wordt bepaald door het vermogen van bedrijven om duurzame inzetbaarheid en vakmanschap van werknemers in te branche te bevorderen, zodat bedrijven in staat zijn talenten aan te trekken én te behouden. Werkgevers en werknemers kunnen daarbij gebruikmaken van de ondersteuning van Handel Groeit. Handel Groeit ontwikkelt hiervoor branche-specifieke diensten en producten.

Begin 2020 is Handel Groeit, in samenwerking met de Human Talent Group, gestart met het ontwikkelen van opleidingsmodules rondom het thema Logistiek. De Human Talent Group heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van dergelijke modules voor andere (groothandel) sectoren. Handel Groeit ziet de samenwerking met de Human Talent Group als een strategische samenwerking voor meerdere jaren.

De logistieke leerlijn bestaat uit korte, krachtige e-learnings voor de werkende op de werkvloer. Deze kunnen ingezet worden als introductie op de sector of het bedrijf. Ze bevatten thema’s die voor veel bedrijven ‘verplichte onderwerpen zijn’, zoals inwerkmodules over fysieke veiligheid, voedselveiligheid en veilig werken. Daarnaast zijn er thema’s beschikbaar die erop gericht zijn om de prestatie op de werkvloer te verbeteren, waarbij samenwerking centraal staat. De modules zijn zeer praktijkgericht ingestoken, waardoor ze maximaal
kunnen landen in het dagelijkse werk van de medewerkers. Leidinggevenden werken met behulp van de elearning op uitdagende wijze samen met hun team aan kwaliteitsverbetering.

De modules zijn fraai vormgegeven en zeer interactief opgesteld, zodat het echt leuk en zinvol leren is voor iedere medewerker. De modules zijn samen met onze eigen bedrijven in onze eigen sector ontwikkeld. Daarmee garanderen we dat het maximaal aansluit bij de praktijk in onze sector. Samen zetten we als Handel Groeit met Human Talent Group en betrokken bedrijven in de branche onze schouders onder dit meerjarige traject met als doel een uitdagende, logistieke leerlijn voor de medewerkers in onze sector, de groothandel in groenten en fruit.

Voor meer informatie:
Lobke van Oorschot
Handel Groeit
Mob: 06-15476600
L.vanOorschot@handelgroeit.nl 
www.handelgroeit.nl

Marianne Bouwman
Human Talent Group
Mob: (0)6 - 53934806
Marianne@humantalentgroup.nl
www.humantalentgroup.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven