Slowaakse Zeleninárska kiest voor Manter weegoplossing

In het westen van Slowakije, in de regio Bratislava, verpakt Zeleninárska onder andere aardappelen, uien en wortelpeterselie. Hun grootste toeleverancier is Agromacaj. De verpakkingslocatie van Zeleninárska verwerkt jaarlijks meer dan 60.000 ton aardappelen en uien. Om het nauwkeurig afwegen van wortelpeterselie naar een hoger niveau te tillen heeft Manter in samenwerking met lokale dealer APH Group Slovakia een M10 Ca weger geplaatst.

Kwaliteit waarborgen, nu en in de toekomst
Zeleninárska werkt continu aan het verbeteren en uitbreiden van hun faciliteiten, zoals in de locatie waar het product verpakt wordt. “Kijkend naar de toekomst is er gekeken naar een efficiëntere manier van wegen, met name voor de wortelpeterselie,” aldus salesmanager Tjebbe Mijnheer van Manter. “Het nauwkeurig wegen van de wortelpeterselie is altijd een lastige klus, vanwege de lange vorm van het product vormen zich makkelijk blokkades in de machines. De machines die Zeleninárska eerst had, konden hier niet goed mee overweg.” Met de Manter M10 Ca behoren deze problemen tot het verleden. De M10 Ca is speciaal ontwikkeld voor lange producten, zoals wortelen en pastinaken. “Door de lange weegschalen en lange trilgoten worden blokkades uitgesloten. Perfect voor de wortelpeterselie.”

Betrouwbare machines belangrijk voor continuïteit
Met de plaatselijke Manter dealer APH Group Slovakia heeft Zeleninárska direct persoonlijk contact en service om de hoek. De afgelopen jaren wordt de populariteit van Slowaakse versproducten groter in eigen land. “Net als in veel andere Europese landen is de vraag naar verse producten in kleine verpakkingen in de supermarkten enorm gestegen,” verklaart Mijnheer. “Zeleninárska heeft betrouwbare en efficiënte machines nodig om aan de stijgende vraag te blijven voldoen. Met de Manter machines en de lokale service van APH Group Slovakia hebben zij een perfecte combinatie gevonden om dit te bewerkstelligen.”

Voor meer informatie:
Tjebbe Mijnheer
Manter International 
+31 591 626 300
sales@manter.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven