Verpakken begint 15 juni

Ze zijn er bijna, de Walla Walla zoete uien

Het 2021 Walla Walla Sweet Onion seizoen begint bijna. Keystone Fruit Marketing, een divisie van Progressive Produce, begint rond 15 juni met het verpakken van de zoete Walla Walla River Sweet Onions en dat loopt tot de derde week van augustus.

"We hadden een milde winter en uitstekende teeltomstandigheden, dus we verwachten een grotere oogst dan 2020 met goede opbrengsten," zegt salesmanager Dan Borer.

Hoewel ze tijdens de zomer slechts korte tijd beschikbaar zijn, hebben de Walla Walla Sweet Onions de retailers ervan overtuigd om extra verkoop te realiseren.

Andrea Scroggs, sales- en marketingmanager: "Walla Walla Sweet Onions staan bekend om hun zoete en milde smaak, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op de meeste favoriete zomergerechten. Ze zijn heerlijk voor hamburgers, worst, sandwiches, salades en om te grillen. Cross merchandising op de vleesafdeling of met tomaten, salades, paprika's en pompoenen, helpt de afzet te verhogen."

Nieuwe verpakkingen
Walla Walla River Sweet Onions heeft onlangs een rebranding ondergaan die de evolutie van de telersgroep weerspiegelt. De traditie en geschiedenis zijn in ere gehouden, maar er zijn ook krachtige kleuren en een frisse kijk op delen van het oorspronkelijke logo toegevoegd. Consumenten zullen nog steeds de bergen en de rivier van de prachtige Walla Walla vallei herkennen waar de zoete uien met de hand worden geoogst.
Ook dit seizoen zijn er weer Walla Walla Rosé Sweet Onions. Deze uien hebben de kleur van een rode ui, met de zoetheid van een zoete ui. Walla Walla Rosé Sweet Onions zijn verkrijgbaar van begin juli tot en met augustus.

Keystone is er trots op haar klanten 365 dagen per jaar zoete uien van hoge kwaliteit te kunnen leveren. Scroggs: "Ons programma heeft voor elk wat wils... omdat het leven zo aangenaam mogelijk zou moeten zijn."

Voor meer informatie:
M.Andrea Scroggs
Progressive Produce
+1 717 597 2112
ascroggs@keystonefruit.com 
www.progressiveproduce.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven