Dirk de Lugt wordt commissaris bij LTO Bedrijven

Dirk de Lugt (59) is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van LTO Bedrijven. De Lugt is de opvolger van Henk van der Stelt binnen het toezichthoudend orgaan van de onderneming.

De aandeelhoudersvergadering van LTO Bedrijven heeft op voordracht van de raad van commissarissen ingestemd met de benoeming van De Lugt. Van der Stelt kwam volgens het rooster van aftreden niet voor herbenoeming in aanmerking.

De Lugt kent als praktiserend akkerbouwer op Texel en LTO-lid, voorzitter van de Raad van Beheer van coöperatie Cosun, voorzitter NCR, voorzitter BO Akkerbouw en commissaris van AB Vakwerk een brede expertise en netwerk in de agrarische sector.

LTO Bedrijven is de participatiemaatschappij van LTO Noord, ZLTO en LLTB. De onderneming heeft de bedrijven AgriPers, LTO Ledenvoordeel en LTO Arbeidskracht in eigendom en heeft deelnemingen in LTO Verzekeringen, Cerass, GreenlinQdata, Agri-Dataservices BioScope en NLgroen.

De onderneming fungeert als businessontwikkelaar en facilitator van de agrarische sector. Samen met businesspartners ontwikkelt LTO Bedrijven renderende en vernieuwende oplossingen. Die worden toegankelijk en bereikbaar gemaakt voor boeren en tuinders in Nederland.

Bron: LTO Bedrijven

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven