Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beurzen Agrotechniek Holland en Groentechniek Holland gelijktijdig in Biddinghuizen

Fedecom organiseert Agrotechniek Holland (ATH) en Groentechniek Holland (GTH) in 2022 gezamenlijk op hetzelfde moment van 14 t/m 17 september 2022 op het beursterrein in Biddinghuizen. 

De coronaperiode is door de branche benut om een beursstrategie voor de toekomst uit te zetten. Fedecom heeft in nauw overleg met haar leden ervoor gekozen om de beide outdoor vak-evenementen AgroTechniek en GroenTechniek Holland gelijktijdig 

“Als gevolg van de coronamaatregelen waren we gedwongen om ATH2020 uit te stellen en GTH2021 door te schuiven. Daarom hebben we besloten met de vooruitzichten van versoepelde coronamaatregelen om de beide vak-evenementen in dezelfde periode in september 2022 te organiseren. Onze exposanten-leden onderschrijven de voordelen van een bundeling van de activiteiten. Beide beurzen zullen nadrukkelijk hun eigen identiteit behouden voor wat betreft beursconcept en bezoekerswerving. Van tractoren, hooibouwmachines en andere land- en staltechnieken tot professionele machines voor tuin, park, weg & bermonderhoud, alle technische oplossingen voor de landbouw en het groenbeheer zijn op beide evenementen te zien. Hierdoor is een bezoek aan de Fedecom-vakbeurzen meer dan ooit dé one-stop-shop voor professionals in de agrosector en de het groensector. Zeker nu we de gelegenheid bieden om de beurzen ook online te bezoeken via het Digitale Beursplatform”, aldus Gerard Heerink, directeur van Fedecom.

ATH2022: Technische oplossingen bieden boeren perspectief
 “De organisatie van de zesde editie van het tweejaarlijkse vak-evenement AgroTechniek Holland in Biddinghuizen gaat vliegend van start omdat tientallen inschrijvingen voor het door corona geannuleerde ATH2020 zijn blijven staan. Het inmiddels niet meer weg te denken outdoor agro-evenement voor fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie staat verwachtingsvol in de startblokken,” aldus beursmanager Willem Bierema. Van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september 2022 wordt “alles wat boeren boeit” getoond aan iedereen die werkzaam is in de landbouw, waaronder akkerbouwers, melkveehouders, loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en iedereen die betrokken is bij het agrarische bedrijf. Als ontmoetingsplek waar alle stakeholders van de agrosector elkaar kunnen spreken heeft ATH een belangrijke plek verworven in de agenda van menige teler.

GTH2022: Technische oplossingen houden Nederland Groen
“Het vak-evenement Groentechniek Holland beleeft in 2022 de vijfde editie. Het inmiddels beproefde outdoor beursconcept staat na de laatste editie in 2019 verwachtingsvol in de startblokken. Alle nieuwste machines, technieken en trends in de groensector komen letterlijk tot leven op de grootste groene vakbeurs die Nederland rijk is. Daarmee is GTH ook de grootste ontmoetingsplaats voor alle stakeholders in de wereld van toelevering, gebruik, service en distributie van techniek & diensten in de groensector", aldus de beursmanager Willem Bierema.

Voor meer informatie:
www.agrotechniekholland.nl
www.groentechniekholland.nl 

Publicatiedatum: