Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brokking Holding neemt Pillaert Meststoffen over

Het familiebedrijf Brokking Holding heeft per 1 juli 2021 Pillaert Meststoffen overgenomen. Sinds 2018 was Pillaert onderdeel van Origin Enterprises the international Agri-Services Group Ierland.

Pillaert, gevestigd in het Belgische Zwijnaarde, is al generaties actief als groothandelaar in België en Noord-Frankrijk. Via verdelers vermarkt Pillaert de producten van belangrijke kunstmestproducenten zoals Yara, Kali & Salz, Lhoist, OCI Nitrogen, Alzchem, ICL en Prayon.

Triferto, de meststoffentak van Brokking, heeft 10 locaties in Noordwest-Europa. Vanuit haar locaties Gent en Basècles bedient zij zowel de Belgische en Franse markt als de markten buiten Europa.

Internationaal
Pillaert en Triferto menen samen een sterke positie als internationale meststoffengroothandel te hebben. Door de kennis en kunde van beide organisaties te combineren verwacht men nog beter in te kunnen spelen op toekomstige vraagstukken voor bodem- en plantenvoeding. Voor klanten wordt de meerwaarde van specialistische kennis en blend specifieke oplossingen geborgd voor betere toekomstperspectieven.

Vanuit beide organisaties kunnen klanten en leveranciers contact houden met de voor hen vertrouwde medewerkers van beide bedrijven.

Voor meer informatie:
Triferto Meststoffen
info@triferto.eu 
www.triferto.eu 

Pillaert Meststoffen
info@pillaert.eu
www.pillaert.eu 

Publicatiedatum: