Co van Es, Milestone Fresh:

"Behoefte aan digitalisering in de verslogistiek"

Tholen - Omgegooide aanvoerroutes door de coronapandemie. Plotselinge veranderingen van havens, Antwerpen, Rotterdam of Hamburg.  De gevolgen van een geblokkeerd schip in het Suezkanaal... "Als het afgelopen jaar één ding heeft aangetoond, dan is het wel dat organisaties behoefte hebben aan controle over en inzicht in het logistieke proces", stelt Co van Es van Milestone Fresh.

"Juist in de verslogistiek is dit van cruciaal belang, omdat deze markt zich kenmerkt door producten met beperkte houdbaarheid en waar de toeleveringsketen steeds meer onder een vergrootglas ligt. Maar ook een markt die op sommige plekken sterk verouderd is, met statusupdates per email en veel websites van rederijen en terminals die geen real time informatie geven."

"Digitalisering geeft hier een antwoord op. Met digitale oplossingen is het mogelijk om iedere organisatie op elk moment inzicht te geven in hun transport bewegingen. Waar de container op dat moment is, wanneer hij aankomt. Dat het hele logistieke proces soepel verloopt, van het laden van een reefercontainer tot de aflevering bij de importeur en verder. We moeten innoveren. We hebben behoefte aan digitalisering in de verslogistiek om écht die volgende stap te zetten", besluit Co.

Voor meer informatie:
Co van Es
Milestone Fresh
+31(0)88 622 0470
fresh@milestonefresh.nl   
www.milestonefresh.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven