Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Manter introduceert de Service & Parts App:

Een online gepersonaliseerd onderdelen platform voor machinebeheer en onderhoud

Met de nieuwe Manter Service & Parts App wordt het beheren en aanvragen van onderdelen nóg eenvoudiger gemaakt. Vanaf nu kan dit namelijk gewoon ter plekke via een mobiel of tablet. De app is in nauwe samenwerking met de Manter dealers tot stand gekomen. Burghard van Bekkem, Service Engineer van Manter: “We merkten dat er veel behoefte was aan een oplossing voor het bestellen van onderdelen voor de weeg – en verpakkingsmachines.” Vaak is het papieren onderdelenboek even niet bij de hand, of is het niet helemaal duidelijk om welk onderdeel het precies gaat. “Dat is met de nieuwe app geen probleem meer, zoek het onderdeel gewoon op in het 3D model van je eigen machine. Daarna is een prijsaanvraag voor het betreffende onderdeel met één druk op de knop verstuurd.”

Toegankelijk en uniek
De app is eenvoudig te downloaden via de App Store (IOS) en Play Store (Android). “Om een account te activeren sturen we eerst een registratie link,” zegt Van Bekkem. “We zorgen ervoor dat de 3D modellen gekoppeld worden in de app zodat alle onderdelen inzichtelijk zijn en aangevraagd kunnen worden. Via de desbetreffende dealer wordt eerst een prijsopgave gestuurd zodat klanten nooit voor verrassingen komen te staan.” Met de Manter Service & Parts App wordt een unieke en toegankelijke oplossing geboden voor wat eens een tijdrovend proces was.

Voor meer informatie:
Manter International 
+31 (0)591626300
Manter-service@manter.com 
www.manter.com 

Publicatiedatum: