Niestijl Mechanisatie verder onder de naam Otto Barkhuis Mechanisatie

Vanaf 1 september gaat Niestijl Mechanisatie in Siddeburen verder als vestiging van Otto Barkhuis Mechanisatie. Barkhuis had al een vestiging in Musselkanaal, ook in Groningen. De dagelijkse leiding van beide bedrijven komt in handen van Albert Barkhuis, de zoon van oprichter Otto. De twee mechanisatiebedrijven maken deel uit van de Mechan Dealer Groep, die in totaal tien dealervestigingen omvat, meldt Mechan Groep.

“We zijn altijd op zoek naar synergie en uitwisseling van best practices,” verklaart Stans van de Wetering, Algemeen Directeur van Mechan Groep, de wijziging. ”Barkhuis heeft een ijzersterke naam opgebouwd in deze regio en Albert heeft zich bewezen als een uitstekend manager. Deze uitbreiding van zijn takenpakket past naadloos bij zijn ambities.”

De Mechan Dealer Groep, onderdeel van Mechan Groep, heeft de afgelopen jaren een groei doorgemaakt. Behalve Otto Barkhuis, met vestigingen in Siddeburen en Musselkanaal, bestaat de groep uit Vohamij (Heythuysen), Steenbergen Mechanisatie (Numansdorp), Gebr. Bonenkamp (met vestigingen in IJsselstein en Tiel), Martien Visser Mechanisatie BV (Joure) en Mecha-Service (Emmeloord) en Mechan Dealer(Achterveld).

Voor meer informatie:
Simon Kram
Mechan Groep
+31 (0)6 54 24 74 98 
s.kram@mechangroep.nl
www.mechangroep.nl  
                               


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven