Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Terugblik Landbouwvakdagen:

"We kijken terug op twee fantastische weken"

De Landbouwvakdagen West-Nederland 25, 26 en 27 augustus 2021
"Het was de eerste beurs sinds corona; een beurs waar toch ruim 90 standhouders het met ons aandurfden en wat heeft dat goed uitgepakt. Vele ogen waren op het evenement gericht. We hebben in 3 dagen tijd ruim 6.000 bezoekers mogen verwelkomen op de melkveehouderij van Maatschap Helder. Enthousiaste standhouders en welwillend publiek hebben ervoor gezorgd dat wij hebben kunnen laten zien dat beurzen voor de boer nog steeds van groot belang zijn. Graag zien we iedereen terug in 2022!", zegt Thomas Nijhof, beurs & eventmanager CNO-Expo.

De Landbouwvakdagen Oost-Nederland 1, 2 en 3 september 2021
"Geen rust, maar gelijk de 2e beurs sinds corona erachteraan knallen en dat hebben we geweten! Publiek van heinde en verre wisten de beurs in Oost-Nederland te vinden. Samen met onze 90 standhouders zagen we in 3 dagen maar liefst 9.000 bezoekers op de beurs. Als wij alle verhalen moeten geloven zien we iedereen graag terug in 2023! Wij van CNO-Expo BV. en ikzelf willen graag alle betrokken bedanken voor 2 geweldige weken, wat fijn dat het weer kon! Zien we u ook op 1 van de andere Landbouwvakdagen?", aldus Thomas.

Publicatiedatum: