60-jarig jubileum WIFO

"Nieuwe kistenkantelaar oplossing voor de handling van verschillende type kisten"

Het programma kantelaars is recentelijk uitgebreid met een nieuwe uitvoering, de K54C-V van WIFO. Dit nieuwe type kistenkantelaar is uitgevoerd met een geïntegreerde vorkenversteller en kan optioneel ook nog gecombineerd worden met een sideshift. De introductie vindt plaats in het 60e jubileumjaar van WIFO. Een ontwikkeling die in samenwerking met haar klanten is doorgezet.

De nieuwe kantelaar is de oplossing voor de handling van verschillende type kisten waarbij het nodig is de vorken op verschillende breedtes te plaatsen. De afstelling van de vorken wordt direct vanuit de heftruck gedaan. De vorken worden over de hard verchroomde assen op de gewenste breedte geplaatst, met een bereik van 280-980 mm (h.o.h.). De hydraulisch gelinkte cilinders zorgen daarbij voor een optimale gelijkloop van de vorken zowel bij het verstellen van de vorken als bij het shiften.

De kantelaar is compact geconstrueerd wat zorgt voor een maximale restcapaciteit en optimaal zicht op de vorken. De kantelaar heeft een draaislag van 180° (linksdraaiend), een maximale capaciteit van 3,5 ton en is standaard uitgevoerd met een FEM3 heftruck aankoppeling. Aanbouw aan een voorlader, verreiker of shovel is ook mogelijk door middel van een vorkenbord met de betreffende aanbouwdelen.

Met de komst van de K54C-V biedt WIFO nu een nog completer programma kantelaars en zet het zich sterker op de kaart als specialist op het gebied van kistenkantelaars. De K54C-V wordt van 28 tot en met 30 november gepresenteerd op de Interpom in Kortrijk en is verkrijgbaar via het dealernetwerk van WIFO.

Voor meer informatie:
WIFO-Anema BV
Hegebeintumerdyk 37
9172 GP Ferwert
www.wifo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven