Zaadje schittert op Seed meets Technology

Tholen - Het is voor de fijnproevers, maar die kunnen er dan ook goed terecht. Voor bedrijven die zaad behandelen, tellen, wegen, primen, verbeteren en wat al niet meer is Seed meets Technology in de Kop van Noord-Holland deze week de place to be. 

Het is er niet zo druk als voorgaande jaren, wat ongetwijfeld te maken heeft met de beperkte en beperkende inreis- en toegangs-beperkingen. Toch is de ruimte goed gevuld, is er vrolijk geroezemoes en bovendien lang niet alleen op z'n Hollands. Flink wat Fransen en Duitsers wisten de weg naar Vertify in Zwaagdijk te vinden, als ook enkele Zwitsers, Denen, Belgen en meer.

Klik hier voor een fotoreportage

Parallel aan de beurs vinden doorlopend lezingen en symposia plaats. Meer dan op de in onze branche bekendere/grotere handelsbeurzen, of zelfs een Greentech waar de bouwers en toeleveranciers voor de tuinbouw bijeen zijn, is Seed meets Technology een plaats voor kennisuitwisseling. Het zaadje is immers complex, technieken ontwikkelen zich snel en het gemiddelde zaadhuis an sich lijkt, hoewel in de kern uiteraard een agrarisch bedrijf, steeds meer op een universitair onderzoekslab.

Tegelijk met de beurs organiseren verschillende veredelaars en zaadbedrijven proeven/open dagen. Kijk op de website van Seed meets Techology voor het programma - vandaag laatste dag! - voor meer informatie.

Klik hier voor een fotoreportage


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven