Fotoreportage: AGF-standhouders op Tavola

Tholen – Van 26 tot 29 september was er weer een editie van de normaalgesproken halfjaarlijkse delicatessenbeurs. Door Covid kon dit een tijd lang niet plaatsvinden en nu was het dan ook als nooit tevoren. Er werd verzocht om tijdens het lopen tussen de stands wel een mondkapje te dragen, maar de sfeer hing er daar te goed voor in.

De tweejaarlijkse vakbeurs Tavola vond plaats in Kortrijk. 450 geselecteerde exposanten hebben op Tavola hun beste, verse en klassieke delicatessen getoond. AGF heeft een fotoreportage gemaakt van de AGF- en de AGF-gerelateerde bedrijven die een stand hadden op Tavola. Meer dan 17.000 inkopers van de voedingsmiddelen-industrie en horeca organisaties uit België, Nederland, Frankrijk en omringende landen waren vertegenwoordigd op de beurs. 


Klik hier voor de fotoreportage

De producten die het best vertegenwoordigd waren op de beurs waren vlees, kaas en traiteurproducten. De standhouders waren erg tevreden over de beurs met name omdat de bezoekers van de beurs kenners zijn op het gebied van voeding en dus oprecht geïnteresseerd. De drie dagen zijn allemaal goed bezocht en dat is voor veel standhouders één van de belangrijkste punten. De producten werden op mooie en originele manieren getoond en de bezoekers konden in overvloed producten proeven.

Taste of Tavola 2021
Taste of Tavola is de nieuwste spin-off van de internationale vakbeurs Tavola, en brengt in 2021 in hall 5 een selectie van delicatessen - als een voorproefje van Tavola in maart 2022.     

Omwille van Covid werd Tavola immers uitgesteld tot in maart 2022.  Om in de tussentijd tóch te beantwoorden aan de wens van heel wat exposanten om hun producten en nieuwigheden aan klanten te kunnen voorstellen en om hen live te kunnen ontmoeten, worden Meat Expo & Broodway eenmalig uitgebreid met een Tavola hal. 

Taste of Tavola focust zich in hoofdzaak op de Belgische aankopers uit de retail, groothandel, speciaalzaken en foodservice die traditioneel Tavola bezoeken.  Anders dan de vertrouwde Tavola, wordt hall 5 ingericht met enkel uniforme standen van 6m², 16m² en 32m² in een sfeervolle setting.


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven