Reünie Van Rijn Groep

Op 13 november 2021 wordt er dan toch een reünie georganiseerd, van en voor mensen die bij de voormalige Van Rijn Groep gewerkt hebben. De exacte tijd volgt nog, maar de streeftijd is van 16.00 tot 20.00 uur. Locatie van de Reünie is De Kiem, Julianaweg 91 te
's- Gravenzande.

Ben jij nog steeds geïnteresseerd en heb je gewerkt bij de Van Rijn Groep, ongeacht op welke locatie en ongeacht in welk jaar en heb je je nog niet aangemeld, dan kun je dit doen via: vanrijnreunie@gmail.com, of stuur een bericht via de Facebook-groep Rijntrans en de werkgroep neemt dan contact met jou op.

Vanuit onze werkgroep gaan we alle geïnteresseerden informeren. De werkgroep bestaat uit Sascha van Dijk, Wendy van Arendonk, Hans van de Ende, John van de Berg en Peter van Antwerpen. Wij hebben er in ieder geval zin, mocht je familie hebben of bekenden, die bij de Van Rijn Groep gewerkt hebben en die dit bericht nog niet gezien hebben, geef dit aan hen door en laten ze zich aanmelden, zodat wij er met z'n allen een gezellige middag van kunnen maken."

Aandachtspunt voor bezoek aan de reünie: of je hebt een QR-bewijs van inenting, of je hebt een recente negatieve PCR test bij je.

Vanuit de werkgroep nog een vraag aan een ieder, wij hebben de intentie een map of mappen met herinneringen te maken, kan/wil iedereen 1 A4 maken of een mail maken met een leuke, grappige of  waardevolle anekdote, zodat de kracht van “ons” Van Rijn nooit verloren gaat!"


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven