Rovema Benelux presenteert Innotech Revo 3800 op Interpom Kortrijk:

"Laatste noviteiten op het gebied van aardappelverpakkingen"

Tholen - Dit voorjaar werden Prins Verpakkingstechniek en Innotech overgenomen door Rovema Benelux. "Hierdoor zijn de mogelijkheden voor ons om klanten een passende oplossing te bieden gigantisch vergroot. Zo is er een team van ca. 750 mensen wereldwijd bijgekomen met een schat aan ervaring en technische oplossingen op bijvoorbeeld ook het gebied van eindverpakken (casepacken en kartonneren) en een uitgebreide database aan materialen die reeds getest zijn, waardoor voorafgaand aan een project al op detailniveau informatie bekend is over hoe een machine geconfigureerd moet worden om een product in een bepaald materiaal te verpakken", vertelt Jan Strijbos.

"Hogere output, uitgebreide trainingsmogelijkheden, meer technische oplossingen, wereldwijde service, door een onderneming die duurzaamheid, de zorg voor de generaties die na ons komen en de zorg voor onze planeet als belangrijkste uitgangspunt in haar langettermijnvisie voor de toekomst heeft vastgelegd", constateert Jan Strijbos.

Rovema Benelux zal van 28 tot en met 30 november - net als vroeger Prins Verpakkingstechniek - aanwezig zijn op de Interpom in Kortrijk, de grootste indoor aardappelbeurs van Europa (stand 140). Geery Peters van Ton, Tias Bosch, Eelco van Diggelen en Jan Strijbos staan u graag te woord!" 

"Wij kunnen op de beurs alles vertellen over de 'nieuwe' organisatie, de duurzame verpakkingsoplossingen, de Innotech Revo 3800 die we daar zullen tonen voor het verwerken van papier wat geperforeerd is en daarmee geschikt om o.a. aardappelen te verpakken, maar ook een mono PE materiaal kan verwerken zonder het hoeven wisselen van sealbekken enz.. De getoonde zakkenmachine kan tot 130 zakken per minuut maken met pillow zakken papier!"

Voor meer informatie:
Jan Strijbos
Rovema Benelux B.V.
Storkstraat 35
3905 KX Veenendaal
+31 (0)6 5199 7314
Jan.Strijbos@rovema.nl  
www.rovema.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven