Berta Danielsdóttir nieuwe CCO Hotraco

Op 7 september is Berta Danielsdóttir begonnen als Chief Commercial Officer bij Hotraco. Als CCO zal Berta verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van Hotraco's wereldwijde verkoopstrategie om het marktaandeel plus de inkomsten te vergroten en het organisatieprofiel van het bedrijf te ontwikkelen, zo deelt het bedrijf. Berta zal rechtstreeks rapporteren aan Ard Zweep, Chief Executive Officer. 

Voorheen was Berta de CEO van Iceland Ocean Cluster, waar ze op mondiaal niveau met veel start-ups binnen de blauwe economie werkte. Ze was betrokken bij de opening van de twee eerste foodhallen in IJsland en heeft gediend als bestuurslid bij verschillende bedrijven door de jaren heen. Berta heeft ervaring in internationale management- en commerciële functies en heeft ook 18 jaar voor Marel gewerkt. Berta heeft een Master in Managing International Business van de Universiteit van Akureyri.

De gehele agrotak van Hotraco Group is vanaf 1 juli verder gegaan als één juridische entiteit Hotraco Agri BV. Daarin vallen de volgende bedrijfsentiteiten: Hotraco Development Center BV (R&D), Hotraco Emware BV (Productie) en de verkoopdivisies, Hotraco Agri BV, Hotraco Horti BV en Mooij Agro BV. 

De fusie is onderdeel van het project One Hotraco. Het doel van het project is één sterk samenwerkend team creëren met efficiënte bedrijfsprocessen zodat men elke klant snel en optimaal kan helpen.

Voor meer informatie:
Hotraco
www.hotraco-group.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.