Remco van der Spruit (Angvik Auto Holland):

"Voor ons zou veerboot van Groningen naar Noorwegen een uitkomst zijn"

Tholen - Voor een retourtje Noorwegen hoef je straks niet meer te vliegen of naar Denemarken te rijden voor een overtocht. Vanaf april kun je in Groningen op de boot stappen. De eerste afvaart van de nieuwe veerdienst staat gepland voor 7 april 2022, en het is de bedoeling dat de boot drie keer per week heen en weer gaat varen tussen de Eemshaven en Kristiansand in het zuiden van Noorwegen. Ook vrachtwagens, campers en caravans kunnen mee op het schip, dat nu nog als hotelschip in Glasgow ligt voor de klimaattop van de VN. 

In een reactie geeft Remco van der Spruit van Angvik Auto Holland aan dat de veerboot zeker een optie wordt om te gebruiken bij het AGF-transport. De Angvik-groep heeft vestigingen in Nederland, Noorwegen en sinds kort Litouwen met een geheel eigen wagenpark. Het transportbedrijf beheert zowel in Noorwegen als in Nederland een eigen douane-afdeling. "Het scheelt een hoop als we rechtstreeks naar Noorwegen kunnen varen. We hoeven dan niet meer door Denemarken of Zweden en kunnen de files in Duitsland vermijden. Voor ons zou dat een uitkomst zijn, ook in verband met het toegestane gewicht, heen en retour."

Voor meer informatie:
Remco van der Spruit
Angvik Auto Holland BV
+31 174 510050
Remco@angvikauto.nl 
www.Angvikauto.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.