Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 x 25 jaar Aartsen

250 jaar Aartsen

Aartsen doet er alles aan om haar medewerkers mee te laten groeien. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom Aartsen 10 medewerkers feliciteert die het afgelopen jaar hun 25-jarig jubileum haalden. Opgeteld betekent dit ruim 250 jaar inzet om ervoor te zorgen dat dagelijks vanuit heel de wereld verse groenten en fruit hun weg vinden naar de klanten van Aartsen. Aartsen noemt dit nonstopfresh. Aartsen is trots dat de jubilarissen de nonstopfresh mentaliteit al 25 jaar uitstralen en daarmee onderdeel uitmaken van de kern die team Aartsen zo sterk maakt. Dit kan niet anders dan groots worden gevierd.

Nietsvermoedend startten de collega’s aan een gewone werkdag tot er gevraagd werd 'even' mee te gaan. Vanuit de Aartsen-vestiging in Breda vlogen de jubilarissen met de helikopter naar Rockanje strand. Aan alles was gedacht. Speciale kleding, een oorkonde, persoonlijke speeches en een op maat gemaakt cadeau. Op een sfeervolle locatie werd het glas geheven op de oprichting van club 9119. Dit is de club van mensen die meer dan 25 jaar bij Aartsen werken. De naam komt overeen met het aantal dagen in circa 25 jaar. De leukste herinneringen zijn opgehaald en er is genoten van een uitgebreide lunch. "Bij Aartsen proberen we niet alleen continu nieuwe mensen te werven, maar we doen er ook alles aan om goede mensen zo lang mogelijk bij de club te houden."

Boven: Jack, Pascal, Jack, Erik, John
Onder: Wim, Jürgen, Addie, Enzo, Noël

www.aartsen.com 

Publicatiedatum: