Wellwaij Belting gaat verder als Yongli Belting Nederland

Het Zaanse bedrijf Wellwaij Belting, specialist in kunststof transport- en procesbanden, gaat vanaf vandaag verder onder de naam Yongli Belting Nederland. De nieuwe naam sluit aan bij die van de Yongli Belting Groep, waar Wellwaij Belting sinds 2017 onderdeel van is.

Wellwaij Belting werkt al geruime tijd intensief samen met Yongli, een wereldwijd opererende fabrikant van kunststof transportbanden, waarvan het Europees hoofdkantoor is gevestigd in het Noord Hollandse Oudkarspel. ''De naamswijziging is de kroon op ruim 13 jaar samenwerking, waarin we in 2010 samen een Nederlandse productiefaciliteit zijn gestart, en wat leidde tot de overname van Wellwaij door Yongli in 2017.'' Aldus Remko van Hove namens Yongli Europe. ''Door de naamswijziging stralen we eenheid uit en kunnen we samen verder groeien als toonaangevende producent van kunststof transport- en procesbanden.''

Ben Groot, algemeen directeur van Wellwaij Wormer, vult aan: ''Als onderdeel van Yongli genieten we van de kennis en kunde van de gehele groep. Hierdoor zijn onze ontwikkelingsmogelijkheden de laatste jaren sterk toegenomen. Een logische vervolgstap is dan ook de aanpassing van onze handelsnaam en dit doen we dan ook met trots.'' Naast Nederland heeft Yongli in Europa vestigingen in Duitsland, Polen, Oostenrijk en Ierland.

De naamswijziging gaat gepaard met een nieuwe uitstraling die aansluit bij de visuele identiteit van Yongli. ''Dat is allemaal misschien even wennen voor sommige klanten'', zegt Ben Groot. ''Maar zij kunnen gerust zijn, klanten blijven de vaste gezichten tegenkomen op onze locaties in Wormer en Herkenbosch en ook onze producten blijven van dezelfde, hoge kwaliteit.''

Voor meer informatie:
YONGLI Nederland Wormer
Bordwalserstraat 6
1531 RK Wormer
+31 (0)75 631 3917
www.yonglibelting.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.