Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

APH Group sluit miljoenencontracten in China, Roemenië en Saudi-Arabië

APH Group, distributeur van landbouwmachines, heeft onlangs meerdere miljoenencontracten gesloten in China, Roemenië en Saudi-Arabië. Het betreft hier een drietal nieuw te bouwen frites-fabrieken waarbij APH Group de bewaar-, sorteer- en wasserij installaties gaat leveren. De komende maanden zullen deze projecten in verschillende fases geïnstalleerd en in het werk gesteld worden door de lokale engineers van APH Group.

Drie nieuwe fritesfabrieken
In China gaat APH Group zowel een bunker sorteer complex als een grote bewaring installeren bij een grote Chinese aardappelproducent- en -verwerker. "De consumptie van frites zit dusdanig in de lift in China, dat onze klant ervoor heeft gekozen om verder te investeren in dit segment van de markt door de fritesproductie uit te breiden", vertelt Steven Koop, sales manager engineering bij APH Group. "Wij gaan onder andere sorteer- en wasinstallaties leveren van Wevano en Tummers, terwijl ook de nodige Omnivent installaties en Miedema machines geïnstalleerd zullen gaan worden."

"Onze klanten in Roemenië en Saudi-Arabië gaan beide volledig nieuwe fritesfabrieken bouwen om aan de vraag naar frites te kunnen voldoen." In beide landen betreft het de eerste fritesfabriek. Alle machines en installaties die APH Group gaat leveren zijn van Nederlandse makelij. "Ook hier kiezen onze klanten voor de Nederlandse kwaliteit van onder andere Wevano, Tummers, Miedema en Omnivent. Wij zijn dan ook erg trots dat deze klanten voor APH Group en onze merken hebben gekozen", stelt Koop die uitkijkt naar het verdere vervolg en de opleveringen van de projecten.

Gezonde financiële resultaten en meer voorraadmachines
"De afgelopen maanden is ons team erg druk geweest met de voorbereiding en dus gedetailleerde uitwerking van deze drie grote projecten. Oftewel, er is veel tijd en moeite geïnvesteerd, maar wij zijn dan ook erg verheugd dat wij deze miljoenencontracten hebben kunnen afsluiten", zo vertelt Wytse Oosterbaan, CEO van APH Group. "Het is een mooie afsluiter van, zakelijk gezien, een geweldig jaar. Ondanks de nodige uitdagingen vanwege het coronavirus hebben wij namelijk weer heel wat mooie deals en projecten verkocht wereldwijd. Zo is onze omzet verder gegroeid en hebben wij een uitstekend financieel resultaat weten te realiseren."

Het komende jaar ziet Oosterbaan dan ook met vertrouwen tegemoet: "De huidige uitdagingen rondom de toelevering van de diverse onderdelen en componenten zullen wellicht nog meer flexibiliteit en creativiteit vragen, maar juist dan zetten wij een stap extra. Samen met onze leveranciers gaat dat helemaal goed komen."

Zodoende heeft APH Group, in vergelijking met voorgaande jaren, nog eerder de bestellingen geplaatst bij haar leveranciers. "Voor 2022 hebben wij nog meer voorraadmachines ingekocht, en zijn dus verzekerd van machines voor onze belangrijkste exportmarkten. Wij zijn ambitieus en willen verder groeien, dus wij gaan met ons hele team weer de schouders eronder zetten om er weer een succesvol jaar van te maken."

Voor meer informatie:
APH Group
Mercurius 18
8448 GX Heerenveen
+31 513 48 1100
www.aphgroup.com 

Publicatiedatum: