Homburg wil oplossing bieden voor voorraadtekorten

Homburg is de komende maanden voorbereid om Hardi veldspuiten te kunnen uitleveren. "Verschillende branches kennen door corona al een jaar lang voorraadproblemen. Homburg heeft hierop geanticipeerd door bij Hardi in Denemarken al diverse bestellingen te hebben geplaatst. Het bedrijf kan daarom uit voorraad HARDI Commander Twin Forces leveren met verschillende spuitopties aan geïnteresseerden", zo laten zij weten.

Inhoud actie
De HARDI Commander Twin Force kent een upgrade keuzepakket bestaande uit:

 • AutoSlant.
  Twee sensoren zorgen voor automatische hoogte en scheefstelling. Deze werken op de balans en worden geactiveerd wanneer er een afwijking wordt waargenomen. Met ActiveSlant wordt AutoSlant nog stabieler door o.a. het gebruik van gyroscopen.
 • Een HC9600 scherm.
  Hiermee kunnen taakkaarten worden gelezen waarop de spuit zal anticiperen.
 • Single Nozzle Control.
  Met de hoogste precisie kan automatische sectieschakeling per dop worden ingezet waardoor de bespuiting optimaal wordt uitgevoerd.
 • Een geveerde as.
 • Een training van een Homburg productspecialist op basis van het HARDI-Homburg trainingsboek. In de training wordt o.a. door proeven met watergevoelig papier inzicht gegeven hoe er met minder middelen gespoten kan worden.

Subsidietraject
"De afgelopen weken hebben veel dealers een toename in offertes gemerkt van klanten. De subsidies in de landbouw worden in juli uitgekeerd, echter kan er al wel worden geïnvesteerd op voorhand. De verwerking vindt dan na afloop plaats."

Voor meer informatie:
Homburg Holland
It Noarderfjild 21
9051 BM Stiens
+31 (0)58 257 15 55
info@homburg-holland.com 
www.homburg-holland.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.