Dick Klok Mechanisatie versterkt strategische samenwerking met Massey Ferguson

Mechanisatiespecialist Dick Klok gaat zich meer concentreren op Massey Ferguson, het merk dat sinds enkele jaren een full line programma aanbiedt: van trekkers tot maaidorsers en van verreikers tot balenpersen. Daarnaast blijft het bedrijf ook de agrarische merken voeren, die het al langer voert zoals Agrifac, Kuhn en Struik.

"We hebben ons merkenportfolio kritisch tegen het licht gehouden en enkele keuzes gemaakt", zegt Joost Klok, directeur bij Dick Klok Mechanisatie. "In overleg met Mechan Groep, importeur van Massey Ferguson, hebben we besloten om de strategische samenwerking met dit merk te versterken. Met Massey Ferguson en importeur Mechan Groep hebben wij al jaren plezierige samenwerking en hebben we een uitstekend product waarmee we onze klant kunnen bedienen. Uiteraard blijven klanten bij ons welkom voor onderhoud en reparatie van alle merken tractoren."

Nieuwbouw
Dat het bedrijf rotsvast vertrouwen heeft in de toekomst, blijkt ook uit de ontwikkeling van het nieuwe pand aan de Campagneweg in Zevenbergen. Op 20 december 2021 werd daar door Anke en Bart Klok de eerste paal geslagen. Wanneer dit pand gereed is zullen de activiteiten vanuit Oudenbosch daarheen verplaatst worden.

"Ook met zijn nieuwbouwplannen laat Joost zien hoe ambitieus hij is. En terecht, want Dick Klok heeft in dit deel van Nederland een zeer goede reputatie waarop hij kan voortbouwen", zegt Ronald van Hattem, directeur Massey Ferguson. "We zijn daarom heel blij dat hij zich samen met zijn collega’s gaat focussen op bestaande en nieuwe klanten van ons merk." 

Voor meer informatie:
Dick Klok Mechanisatie
Paasdijkweg 29
4693 RE Poortvliet
0166 61 30 15
info@dickklok.nl 
www.dickklok.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven