Delphy en Vollegrondsgroente.net organiseren derde Robotiseringsdag

Delphy en Vollegrondsgroente.net organiseren op 13 oktober de derde Robotiseringsdag. Er zijn veel ontwikkelingen in de sector van akkerbouw en vollegrondsgroenten gaande op het gebied van robotisering: machines die verbeterd worden, start-ups die hun eerste praktijkervaringen al achter de rug hebben en innovaties en vernieuwingen die nog dromen van een demonstratie in de praktijk.

"Deze mogelijkheid gaan we dit jaar op donderdag 13 oktober op het open veld in Zuidoost-Nederland bieden. Tijdens deze dag richten we ons op drie onderdelen", zo laat Delphy weten.

  • Het demonstreren van werkende robots op het gebied van grondbewerking;
  • Het demonstreren van werkende robots op het gebied van gewasverzorging (schoffelen, plaatsspecifieke gewasbescherming e.a.);
  • Het tonen van nieuwe hightech robots in combinatie met het toepassen van gewasdata.

In 2020 is de eerste Robotiseringsdag georganiseerd waar een zestal robots aanwezig waren die een eerste inzicht gaven in wat er mogelijk is op het gebied van mechanische bewerkingen en autonome gewashandelingen.

De Robotiseringsdag heeft Delphy afgelopen jaar voor de tweede keer georganiseerd op hetzelfde perceel met dit keer dubbel zoveel robots en mechanisatie; machines praktijk rijp, al actief in het dagelijks werk en start-ups die met meer kennis van zaken naar huis gingen.

Voor meer informatie:
Delphy
+31 (0)317 491 578
info@delphy.nl 
www.delphy.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven