Conferentie, 22 mei, Den Haag

Op verkenning naar mogelijke samenwerking in agro-food met Irak/Koerdistan

Voor de tweede maal organiseert het Kurdish Dutch Business Consortium (KDBC) een conferentie over bilaterale uitwisseling op het gebied van handel en kennis van landbouw en voedsel tussen Nederland en Irak & Koerdistan.

De conferentie nodigt landelijke dienstverleners, beleidsmakers, bedrijven en wetenschappers over de hele wereld uit om samen te komen en kennis en ervaringen te delen over landbouw initiatieven.

Het doel van de conferentie is om de potentiƫle samenwerkings-gebieden tussen Nederland en Irak/Koerdistan regio voor de ontwikkeling van agri-food sector te laten zien en licht te werpen op mogelijke investeringen. Vertegenwoordigers van relevante ministeries en de verschillende economische sectoren, als ook lokale investeerders en zakenlieden, zullen de conferentie bijwonen en hun licht laten schijnen over de huidige situatie.

De 2de International Agriculture & Food Conference zal plaatsvinden op 2 mei 2022 in Den Haag. Klik hier voor meer informatie en/of neem contact op met organisator Bakir Lashkari van het KDBC.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven