Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgroInno wil Duitse en Nederlandse landbouwinnovaties verbinden

Op 12 en 13 april 2022 vindt online de AgroInno 2022 plaats. Een virtuele online tentoonstelling waar bezoekers innovaties in agro, klimaat en duurzaamheid kunnen ontdekken. Agrolnno is een grensoverschrijdend evenement waarbij Duitse en Nederlandse bedrijven samenwerken op dit unieke landbouwplatform. Het thema tijdens deze AgroInno is dan ook 'Innovatieve landbouw verbindt.'

AgroInno 2022 focust zich op innovatieve en circulaire, klimaatneutrale en duurzame productiemethodes in de landbouw. Met grensoverschrijdende innovaties op het gebied van voedselproductie en voeding willen Nederlandse en Duitse bedrijven en organisaties doorbraken realiseren voor een gezonde en duurzame samenleving.  

Kosteloos aanmelden voor AgroInno
Tijdens dit evenement stellen bedrijven hun nieuwe technieken, duurzame landbouwmethoden en veelbelovende productieprocessen en producten ten toon. Het event biedt de mogelijkheid om digitaal in contact te komen met potentiële nieuwe zakenpartners. Geïnteresseerden en bedrijven kunnen zich kosteloos inschrijven voor een stand of voor een bezoek aan de beurs via: www.agroinno.eu.  

Voor meer informatie:
Maaike Büchner  
Oost NL
06 28 90 91 81 
maaike.buchner@oostnl.nl 
www.oostnl.nl 

Publicatiedatum: