Editie volgeboekt

Voorjaarseditie voor AGF-Kennis(sen)dag op dinsdag 22 maart bij Van Gelder Groente en Fruit

Eind november hebben we de AGF-Kennis(sen)dag moeten annuleren vanwege de coronamaatregelen. Nu deze maatregelen weer gewijzigd zijn, is er weer gelegenheid om dit netwerkevent te organiseren. Op veler verzoek hebben we gekozen om dit op korte termijn te organiseren met een voorjaarseditie op dinsdag 22 maart in het nieuwe Experience Center van Van Gelder in Ridderkerk. Tijdens de AGF-Kennis(sen)dag wordt het nuttige en het aangename verenigd met sprekers van binnen en buiten de branche. Het evenement is volgeboekt.

Pantheon Van Gelder
Gouden sponsor

Het programma van de dag is ongewijzigd:

14.30 uur - Optioneel: rondleidingronde 1 (volgeboekt)
15.00 uur - Ontvangst
15.45 uur - Welkomstwoord Van Gelder
16.00 uur - Presentatie Najib Amhali
16.30 uur - Presentatie Stephan Schneider | CO2 Correct
17.15 uur – Optioneel rondleidingronde 2 (volgeboekt)
17.15 uur - Buffet
19.00 uur – Optioneel rondleidingronde 3 (volgeboekt)
19.30 uur - Borrel
21.30 uur - Einde

Aptean Exsa Europe GFhuis
JEM-id Looije ZON  
Zilveren sponsors


Najib Amhali
Najib Amhali is misschien wel de populairste cabaretier van dit moment. Naast grappen maken kan Najib zelfs zingen! In zijn avondvullende show biedt Najib je een vrolijke kijk op zijn eigen leven. Een voorstelling van Amhali is wervelend, ontroerend, maar vooral enorm hilarisch. Zijn shows zijn dan ook altijd volledig uitverkocht, maar wij hebben hem kunnen vastleggen voor de AGF-Kennisdag.

Stephan Schneider | CO2 Correct
Als zoon van een uitvinder zoekt Stephan Schneider altijd naar oplossingen om het leven voor mensen makkelijker te maken. Het familiebedrijf Vacu Vin waar hij 12,5 jaar heeft gewerkt is verantwoordelijk voor het bedenken van o.a. de vacuum wine saver, de ananassnijder, maar ook het Tv-programma Het beste idee van Nederland. Na een zeer leerzame kennismaking met de AGF-wereld als marketingmanager bij het bedrijf HillFresh International is hij inmiddels begonnen met een nieuw initiatief genaamd CO2 Correct. Dit alles met 1 doel, het toegankelijk maken van duurzaamheid voor bedrijven binnen de AGF-sector. Ontdek hoe Stephan dit moeilijke onderwerp “verduurzamen” op een creatieve manier wil aanpakken.

Axians   BDO
Belorta Best Fresh Group DNA Services
Fruitfactor HB-rts
Roma   Up & Up
Bronzen sponsors

Het evenement is volgeboekt. Deze week wordt bij de eerder geregistreerde deelnemers gecheckt of deze aanmelding kan worden aangehouden. Mocht er nog extra plaats vrijkomen, dan zetten we volgende week de inschrijving hiervoor open.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven