Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bejo kiest voor automatisering met nieuwe veredelingssoftware E-Brida

Bejo kiest voor de automatisering van haar veredelingsactiviteiten voor de veredelingssoftware E-Brida van Agri Information Partners (AIP). Op 16 februari tekenden Bejo en AIP het contract voor de implementatie van E-Brida.

Bejo heeft in een gestructureerd selectietraject een aantal potentiƫle oplossingen beoordeeld en heeft uiteindelijk voor E-Brida gekozen. "We hebben niet alleen voor de beste software gekozen, maar ook voor een betrouwbare partner", zegt Peter Dekker van Bejo.

E-Brida zal de komende jaren gefaseerd het huidige maatwerk systeem van Bejo gaan vervangen. E-Brida is de oplossing waarmee de veredelaars van Bejo in staat zijn om het gehele operationele proces van veredeling te managen. Daarbij is E-Brida een integraal platform waarmee verbindingen met externe databronnen en analyse tools worden gemaakt. Koppelingen met geautomatiseerde fenotyperings systemen, drone fenotypering, laboratoriumsystemen (LIMS) en analyse en voorspellingsmodellen zijn hier voorbeelden van.

Voor meer informatie:
Bejo Zaden
Trambaan 1
1749 CZ Warmenhuizen
+31 (0)226 39 61 62
www.bejo.nl   

Publicatiedatum: