Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vaststelling TVL Q3 2021 start later dan gepland

Volgens Europese regelgeving mag Nederland tijdelijk steun verlenen aan ondernemers die schade ondervinden door de coronamaatregelen. Deze tijdelijke mogelijkheid loopt af op 30 juni 2022. Dat betekent dat RVO na die datum geen enkele TVL-subsidie-aanvraag meer mag verlenen. Dit geldt niet voor de vaststelling. Daarom is de Q3 vaststelling naar achteren geschoven.

Deadline vaststelling Q3 naar 1 augustus
Het einde van de staatssteunperiode geldt alleen voor het verlenen van een subsidie. Het geldt niet voor de uiteindelijke vaststelling, de definitieve afhandeling van de subsidie. Ook na 30 juni 2022 mogen we vaststellingsverzoeken afhandelen. We willen eerst alle verleningsaanvragen voor de deadline van 30 juni kunnen afhandelen. De vaststelling van TVL Q3 2021 start daarom later dan gepland.

De deadline is opgeschoven naar 1 augustus, 23.59 uur. We laten zo snel mogelijk weten wanneer we de eerste vaststellingsverzoeken voor Q3 versturen. En zorgen dat ondernemers voldoende tijd krijgen om dit te doen.

Bron: RVO

Publicatiedatum: