Inschrijvingen Aardappeldemodag geopend

Woensdag 31 augustus 2022 is er weer een Aardappeldemodag. De inschrijvingen druppelen al binnen en Aardappeldemodag begint alweer echt vorm te krijgen. De organisatie gaat dit jaar weer voor een fysieke editie. Het thema van de aankomende editie is: Kennis maken, kennis delen.

Na een lange tijd geen fysieke ontmoetingen te hebben gehad wil de organisatie van Aardappeldemodag gaan voor weer een live editie waarin er met elkaar kennis wordt gemaakt, maar er ook nieuwe kennis wordt gevormd. Het thema heeft dus een dubbele lading voor zowel de bezoekers als de standhouder. Er is namelijk in alleen al de afgelopen twee jaar zoveel kennis opgedaan, dat het fysiek ontmoeten van groot belang is. Aardappeldemodag staat dan ook bekend als dé ontmoetingsplaats van de aardappelsector.

Aankomende editie werkt Aardappeldemodag met een bezoekersregistratie. Bezoekers dragen een persoonlijke badge voorzien van een QR-code. Voor de standhouders biedt dit de mogelijkheid om gemakkelijk en snel de gegevens van de bezoeker te verzamelen. Met een eenvoudige app wordt de QR-code gescand en kan de standhouder follow-up acties aan de lead toewijzen. De verzamelde leads kunnen op ieder moment worden gedownload in een overzichtelijk bestand. Zo kan er direct na Aardappeldemodag contact worden gezocht met de gescande bezoekers.

Aardappeldemodag vindt dit jaar net als de andere jaren plaats in Westmaas op het proefbedrijf van Wageningen University & Research. De dag wordt georganiseerd samen met de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO). Toegang en parkeren is gratis voor de bezoeker.

Online inschrijven voor Aardappeldemodag? Ga dan naar de website: www.aardappeldemodag.nl/aanmelden-2022  

Voor meer informatie:·         
Marieke Ampt (WUR), tel. 06 – 83 64 25 09
Leanne Mol (WUR), tel. 06 – 28 57 78 67


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.